Absolut Mandrin 40% 1,0 l. Expand

Absolut Mandrin 40% 1,0 l.

Absolut Absolut

Ny

99+ produkter i lager

21,14 €

inkl.

ABSOLUT MANDRIN lanserades 1999 och produceras, precis som alla medlemmar i ABSOLUT VODKA-familjen, i Åhus. ABSOLUT MANDRIN är gjord endast av naturliga råvaror. Inget socker är tillsatt. 

ABSOLUT MANDRIN är gjord på citrusfrukter. De dominanta ingredienserna är mandarin och apelsin, men andra citrusfrukter är tillsatta för att ge en fylligare smak. ABSOLUT MANDRIN har en distinkt smak av mandarin och apelsin med en aning sötma. 

ABSOLUT VODKA har en lång och framgångsrik historia inom segmentet smaksatt vodka. ABSOLUT CITRON, den första citrussmakande vodkan som gjorde succé, satte trenden och sen dess har många efterföljare dykt upp. 

Citrus är de största segmentet inom smaksatt vodka. ABSOLUT MANDRIN, med sin unika smakkombination av apelsin, mandarin och andra citrusfrukter, bidrar med något nytt till segmentet. ABSOLUT MANDRIN är också ett bra komplement till ABSOLUT CITRON, inom citrussegmentet. 

Namnet, ABSOLUT MANDRIN, reflekterar smaken. Det är ett namn som är lätt att förstå och känns igen världen över, precis som alla namn inom ABSOLUT VODKA-familjen. 

ABSOLUT MANDRIN-flaskan har sin speciella karaktär. Inbuktningen på flaskans undersida skapar formen av en upphöjd apelsin, vilket ger ett spännande nytt utseende åt flaskan och förstärker smaken. 

ABSOLUT MANDRIN kan användas i många olika drinkar och cocktails. ABSOLUT MANDRIN är främst avsedd för att användas som en bas i drinkar, men kan också avnjutas ren. 
Sortimentet består av följande produkter: ABSOLUT VODKA, ABSOLUT PEPPAR, ABSOLUT CITRON, ABSOLUT KURANT, ABSOLUT MANDRIN, ABSOLUT VANILIA och ABSOLUT RASPBERRI.
 
CN code2208
Volume1
Alcohol40
Förpackningsenhet1

Skriv din recension

Absolut Mandrin 40% 1,0 l.

Absolut Mandrin 40% 1,0 l.

Några passande drinkrecept på Absolut Mandrin: Absolut BaniniAbsolut 2002Mandrin Summer CrushYour ChoiceRagnarAbsolut Wicked Witch of the East,A.S.A.P.Absolut Passion

Kundservice

Transport

abcexpressse

Pris för transport av 0 Kg inom hela Sverige, Norge & Finland.

Sverige Standard:
438.00 SEK
Finland Standard:
316.00 SEK
Transaver

Pris för transport av 0 Kg inom hela Sverige, Norge & Finland.

Standard Leverans:
439.00 SEK
Special Halv Pall Hemleverans SE (postnr 10-77 - inte postnr 62) max 220kg:
1779.00 SEK
Special Halv Pall Hemleverans SE (postnr 78-91) max 220kg:
2599.00 SEK
Special Halv Pall Hemleverans SE (postnr 92-98) max 220kg:
3499.00 SEK