Missa aldrig et bra erbjudande...

När du vårt nyhetsbrev får du bra erbjudanden och rabattkoder skickas direkt till din e-post

Anmäl dig för att få senaste nyheterna och uppdateringarna direkt till din inkorg
Castelforte Appassimento 3 l. BIB Red Expand

Castelforte Appassimento 3 l. BIB Red

Castelforte Castelforte

Ny

Appassimento metoden är identisk med tillvägagångssättet man använder i framställningen av Amarone vinerna. Det som särskiljer framställningen av ett Amarone och ett Appassimento vin är att druvorna har fått torka kortare tid före pressningen.

Mer detaljer

99+ produkter i lager

11,20 €

inkl.

Castel Forte APPASSIMENTO har en elegant, rik och komplex doft med tydliga inslag av mogna körsbär, torkad frukt, vanilj och choklad. Smaken är medelfyllig, fruktig och kryddig med generösa inslag av mörka bär och fat. Vinet har en lång och rik eftersmak med mjuka mogna tanniner. Castel Forte APPASSIMENTO har lagrats hela 12 månader på ekfat. Castel Forte APPASSIMENTO har en elegant kraft utan den klassiska sötman som man hittar i många andra Valpolicella viner idag. Perfekt för olika typer av grillade köttanrättningar som tex lamm, fläsk eller nöt. Fungerar även utmärkt till de flesta ostar.Druvorna kommer från vinfält som är högt klassificerade i Indicazione Geografica Tipica ROSSO VENETO distriktet.

Det är ovanligt att hitta bra APPASSIMENTO vin i Sverige till konkurrenskraftigt pris med den elegans och finess som Castel Forte uppvisar.

CN code2204
Volume3
Alcohol14

Skriv din recension

The Big Zin Rosé EKO 3 L, 11.5%

Ekologiskt odlat