Missa aldrig et bra erbjudande...

När du vårt nyhetsbrev får du bra erbjudanden och rabattkoder skickas direkt till din e-post

Anmäl dig för att få senaste nyheterna och uppdateringarna direkt till din inkorg
Cointreau Original 40% 1L Expand

Cointreau Original 40% 1L

Ny

99+ produkter i lager

25,90 €

inkl.

Cointreau är ingen sedvanlig citruslikör, utan en något speciell sådan. Dess säregna bittra och eldiga sötma kan härledas dels till apelsinerna från producentens egna odlingar på Haiti, men även till de apelsiner som skördas omogna i Spanien och Brasilien. Det speciella är att man inte endast använder apelsinernas skal vid smaksättningen, utan även aromen från blommor och blad. Frukterna väljs för hand och det för hand avlägsnade skalet utsätts för olika behandlingar, vissa delar torkas andra används färska.

Namnet Cointreau kommer från de båda bröderna som är upphovsmännen till likören. De startade sitt första destilleri 1849 och framgångarna ledde till att de, efter att bestämt sig för att ta fram en något kontroversiell likör, så småningom fick fram den Cointreau vi idag hittar på Systembolagets hyllor.

Receptet är en välbevarad familjehemlighet, vilket man kan förstå då Cointreau är en världens mest kända likörer och går att finna i närmare 130 länder. Antalet drinkar som baseras på denna likör är idag omfattande, missa inte att utforska detta utbud.

CN code2208
Volume1
Alcohol40
Förpackningsenhet1

Skriv din recension

Jagdtraum Kräuterlikör 35% 0,7l

Jagdtraum Kräuterlikör 35% 0,7l